search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:59
MENU CLOSE

FBI: Η απίστευτη γκάφα στο κέντρο της Βοστόνης – Έφοδος σε λάθος δωμάτιο και σύλληψη ενός… άσχετου (videos)

06.04.2023 13:59
fbi_0604_new

Πράκτορες του FBI και της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού, πάνοπλοι και με κινήσεις ακριβείας εισβάλλουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου για να εξουδετερώσουν έναν ύποπτο. Η επιχείρηση ακριβείας εκτελείται στο πλαίσιο άσκησης και έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του υπόπτου.

Μόνο που ο συλληφθείς ήταν ένας… άσχετος, αφού οι πάνοπλοι πράκτορες και η ελίτ του αμερικανικού στρατού μπούκαραν σε λάθος δωμάτιο!

Η απίστευτη γκάφα αποκαλύπτεται από το CNN, στο οποίο φτάνει και η εξήγηση του FBI: Επρόκειτο για εκπαιδευτική άσκηση στο κέντρο της Βοστόνης, όπου οι πράκτορες μπήκαν σε λάθος δωμάτιο, συνέλαβαν τον ένοικο και εκ των υστέρων διαπίστωσα το λάθος…

Η άσκηση έγινε στις 10 το βράδυ της Τρίτης, όταν «με βάση ανακριβείς πληροφορίες μπήκαν στο λάθος δωμάτιο και συνέλαβαν ένα άτομο που δεν ήταν εκείνος που έπαιζε τον ρόλο που προέβλεπε η άσκηση», σύμφωνα με τις εξηγήσεις του FBI.

«Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή συγγνώμη προς το άτομο που επηρεάστηκε από την άσκηση», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Μάικ Μπερνς, επικεφαλής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού.

Η άσκηση είχε σκοπό «την ανάπτυξη των ικανοτήτων των στρατιωτών να ενεργούν σε πραγματικό και μη γνώριμο περιβάλλον», εξήγησε ο αντισυνταγματάρχης Μπερνς, μιλώντας στο CNN και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι κανένας δεν τραυματίστηκε κατά το περιστατικό.

Η απίστευτη γκάφα του FBI εκτυλίχθηκε στο ξενοδοχείο Revere Hotel Boston Common, σύμφωνα με την αστυνομία της Βοστόνης.

Σύμφωνα με το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας, η υπηρεσία εκλήθη στο ξενοδοχείο περίπου στις 12:20 μετά τα μεσάνυχτα την Τετάρτης, όπου βρέθηκαν απέναντι σε πράκτορες που έκαναν εκπαιδευτική άσκηση.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ένοικος του ξενοδοχείου που είδε ξαφνικά τους πράκτορες να εισβάλουν στο δωμάτιο είναι υπάλληλος της Delta Air Lines.

Διαβάστε επίσης:

Ταϊβάν: «Μπουρλότο» και πάλι στο τρίγωνο Ουάσινγκτον – Πεκίνου – Ταϊπέι (Videos)

Ρωσία: Μεθυσμένος έπεσε από τον 19ο όροφο πάνω σε αυτοκίνητο και σώθηκε (video)

Ιταλία: Με λευχαιμία διαγνώστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:59