search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:12
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός – Αλαφούζος: «Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει την τεράστια διαφθορά στο ποδόσφαιρο» (video)

06.04.2023 15:02
panathinaikos_alafouzos_0604_new

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το νέο γήπεδο του Τριφυλλιού θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, με αφορμή την έναρξη των πρόδρομων εργασιών στον Βοτανικό.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έκανε λόγο στις δηλώσεις του για «μια τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο. Η ανάπλαση του Βοτανικού γενικά. Και θα δώσει ένα σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα. Για τον Παναθηναϊκό είναι πιο σημαντικό, γιατί θα αποκτήσει ένα πάρα πολύ σύγχρονο γήπεδο, το καλύτερο στην Ελλάδα. Φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και το ξενοδοχείο, οπότε θα είμαστε η ομάδα με το καλύτερο γήπεδο και τις καλύτερες υποδομές», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Βέβαια, υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν θέλει να την αντιμετωπίσει. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόζουν αντί να τους αγνοούν, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Βλέπετε κάποιον λόγο για να μην είμαι απογοητευμένος; Εσείς βλέπετε συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός για τον διαιτητή του ντέρμπι με Παναθηναϊκό: «Η ευθύνη πλέον για ό,τι συμβεί ανήκει σε UEFA/FIFA και Πολιτεία»

Super League: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον ΠΑΟΚ με ανατροπή και έμεινε στο -3 απο την κορυφή (Video)

Super League: Σημαντικό «διπλό» για τον Παναθηναϊκο στην μάχη για το πρωτάθλημα – Νίκησε 1-0 τον Άρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:11