search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:59
MENU CLOSE

Βρετανία: Μέλος της Βασιλικής Φρουράς ουρλιάζει σε τουρίστρια «Μη με ακουμπάς!» (Video)

06.04.2023 21:55
froura londino

Ένα μέλος της Βασιλικής Φρουράς στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τρόμαξε μια τουρίστρια όταν άρχισε να της φωνάζει τη στιγμή που προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία.

Μια viral ανάρτηση TikTok στον λογαριασμό «The King’s Guard Official» έχει συγκεντρώσει πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια χρηστών.

Το κλιπ δείχνει τη γυναίκα να στέκεται δίπλα στον οπλισμένο φρουρό και να χαμογελά για μια φωτογραφία. Ωστόσο, η ανυποψίαστη γυναίκα φαίνεται να αγγίζει τον φρουρό.

Κρατώντας ψηλά το ογκώδες σπαθί του, ο φρουρός της φωνάζει απότομα: «Μην αγγίζετε τη Φρουρά του Βασιλιά

Ενώ η τουρίστρια φαίνεται τρομοκρατημένη, οι σχολιαστές στο TikTok δεν έδειξαν ιδιαίτερη συμπάθεια γι ‘αυτήν, λέγοντας ότι ο φρουρός απλώς «έκανε τη δουλειά του» και ότι δεν βρίσκεται εκεί ως «ατραξιόν».

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι στηρίγματα για τους τουρίστες. Είναι κυριολεκτικά οι φρουροί του βασιλιά για χάρη του f – – k!». έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Κανείς δεν σέβεται τίποτα αυτές τις μέρες».

«Πόσες φορές πρέπει να πούμε στους ανθρώπους να μείνουν μακριά; Μην τους αντιμετωπίζετε σαν φωτογραφικά στηρίγματα και μην αγγίζετε το άλογό τους», πρόσθεσε αυστηρά ένας άλλος.

Η Φρουρά του Βασιλιά έχει αυστηρούς κανόνες που πρέπει να τηρεί, μεταξύ αυτών να μην μιλάει ή να χαμογελάει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, αλλά ένα βρετανικό ταξιδιωτικό ιστολόγιο σημειώνει ότι επιτρέπεται να προειδοποιούν τους τουρίστες που παραβιάζουν τους κανόνες.

«Ποτέ δεν πρέπει να αγγίζει κανείς ένα μέλος της Φρουράς της Βασίλισσας», σύμφωνα με το Londontopia. «Αν συμβαίνει αυτό, τους επιτρέπεται να σας προειδοποιήσουν ώστε να απομακρυνθείτε. Εάν οι κάποιοι επισκέπτες αρχίσουν να ενεργούν επιθετικά, οι στρατιώτες μπορούν ακόμη και να τους παρουσιάσουν τις ξιφολόγχες τους».

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Ενώ πολλοί συμφώνησαν ότι η γυναίκα δεν έπρεπε να αγγίξει τον φρουρό, άλλοι υποστήριξαν ότι ο εκείνος δεν χρειαζόταν να της ουρλιάξει.

«Γιατί όμως πρέπει να φωνάζει έτσι; Χαλάρωσε φίλε», είπε ο ένας, ενώ ένας άλλος φώναξε, «Καημένο κορίτσι. Δεν άγγιξε τίποτα».

Σε μια τέτοια κατάσταση «θα ξεσπούσα σε κλάματα», παραδέχτηκε κάποιος άλλος.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο, όταν ένας φρουρός ήταν καβάλα στο άλογό του και μια τουρίστρια προσπάθησε να κρατηθεί από τα ηνία για να τραβήξει μια φωτογραφία.

Ο φρουρός ούρλιαξε «Φύγε!» και η γυναίκα πήδηξε πίσω με τρόμο.

Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία για δεύτερη φορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φρουρός της φώναξε ακόμα πιο δυνατά και τελικά εγκατέλειψε τις προσπάθειές της για μια φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Δείπνο Λαβρόφ – Τσαβούσογλου στην Άγκυρα – Στο «μενού» η συμφωνία για τα σιτηρά

Time: Το δακτυλικό αποτύπωμα του Τραμπ στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού

Qatargate: Βγαίνει και ο Παντσέρι με βραχιολάκι από τη φυλακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:58