search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Υπόθεση Καρολάιν: Οι γονείς κόβουν κάθε δεσμό με την Ελλάδα (video)

07.04.2023 14:47
glykanera_caroline_moro1-2048×1302-1-1200×763

Οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς είναι αποφασισμένοι να κόψουν κάθε δεσμό με την Ελλάδα, έπειτα από τη δολοφονία της κόρης τους από τα χέρια του άντρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν Σούζαν, έχει ήδη μετακομίσει στις Φιλιππίνες με την εγγονή της Λυδία και τώρα ετοιμάζεται να την ακολουθήσει ο Νρέιβιντ Κράουτς, πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper, έχουν βάλει πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο- το πατρικό της Καρολάιν- ζητώντας 500.000€.

Σύμφωνα με «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 το σπίτι δεν έχει πουληθεί ακόμη, ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αναμένεται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα καθώς πρόκειται για ένα τουριστικό νησί. Όπως επίσης αναφέρει η εκπομπή, το μόνο που μένει πλέον για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες του ζευγαριού με την Ελλάδα είναι η εκταφή της σορού της Καρολάιν, η οποία θα γίνει του χρόνου.

Ο πατέρας της μίλησε στην ίδια εκπομπή εκφράζοντας την πικρία του που πρέπει να αφήσει το σπίτι στο οποίο έχει τόσες αναμνήσεις: «Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μου σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για εμένα, αναμνήσεις που μπορώ να τις ξαναζήσω στις ήσυχες στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση, είπα ‘θα το πάρω’. Ήταν τέλειο. Απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατο να χτιστεί. Είχε γείτονες, αλλά όχι πολύ κοντά. Μία τοπική ταβέρνα με απίστευτη θέα, ο ιδιοκτήτης της οποίας έγινε στενός οικογενειακός μας φίλος».

Στη συνέχεια μοιράστηκε κάποιες αναμνήσεις του για τα πρώτα βήματα της κόρης του αλλά και για την εγγονή του: «Το κοριτσάκι μου, σε αυτή την υπέροχη ταβέρνα έκανε τα πρώτα της βήματα και συνάντησε πολύ κόσμο που την λάτρεψε. Όταν μεγάλωσε, περπατούσαμε χέρι -χέρι μέχρι το χωριό, ελπίζοντας να συναντήσουμε τη Μαρία με το κατσικάκι της. Και μου έκανε ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις που δεν τελείωναν ποτέ. Περπατώντας προς τα πίσω, περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Καρολάιν ήθελε να την σηκώσω ψηλά, ώστε να μπορέσει να δει όλα τα όμορφα λουλούδια. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μόλις λίγα χρόνια αργότερα, η Καρολάιν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ, ο πατέρας της θα θρηνούσα μένοντας με τις αναμνήσεις μου. Αλλά οι αναμνήσεις μου δεν είναι το μόνο πράγμα που μου άφησε, Μου άφησε την υπέροχη κόρη της, που θα εξασφαλίσω να έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή της και να μεγαλώσει τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά μία ηλικιωμένη στη Βούλα (videos)

Εισαγγελική παρέμβαση για τον άγριο ξυλοδαρμό του 80χρονου ζευγαριού από τον γιο τους (Video)

Καθηγήτρια στην Πάτρα: Δεν μετράω την εργασία σου γιατί «δεν υποστηρίζω λούγκρες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:38