search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για το τροχαίο – «Η γυναίκα μου δεν μπορεί να περπατήσει» είπε ο σύζυγος της ηλικιωμένης (Video)

07.04.2023 18:52
spiropoulou_new

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, καθώς παρέσυρε και χτύπησε ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της έξω από το Ασκληπειό της Βούλας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4), την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο που περνά ακριβώς μπροστά από το νοσοκομείο, περνώντας από διάβαση πεζών.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να την τραυματίσει.

Μάλιστα, ο σύζυγος της ηλικιωμένης μίλησε στην εκπομπή «T-Live» και ανέφερε πως σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο», περιγράφει ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας.

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα», συνέχισε.

«Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», σημειώνει ο σύζυγος της τραυματία.

«Η εντολέας μου δεν ευθύνεται, η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική. Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της παθούσας», τόνισε αργότερα στην εκπομπή ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.

Διαβάστε επίσης:

Χώρισαν Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνακέι: «Κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του, είχε δάκρυα στα μάτια»

Λούκας Γιώρκας: Παντρεύεται ο τραγουδιστής – «Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο, έπεσα στα γόνατα με βέρες» (Video)

Το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:04