search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:55
MENU CLOSE

Κρήτη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ κι ο 30χρονος φίλος του για τον «ομαδικό βιασμό»

07.04.2023 18:54
sunaulia2
pixabay

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ αλλά και ο 30χρονος φίλος του. Αμφότετοι κατηγορούνται για «ομαδικό βιασμό» 19χρονης φοιτήτριας. Τι αποφασίστηκε για τον 23χρονο φίλο τους που κατηγορείται ότι συμμετείχε επίσης στον βιασμό.

Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με τι θα γίνει αναφορικά με τον 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο φίλο του. Όπως προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, η απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό τους (πρόκειται για το άτομο με το οποίο φέρεται να μετέβη η κοπέλα στο επίμαχο ξενοδοχείο), αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να δίνει το “παρών” μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Η διαφωνία του εισαγγελέα και της ανακρίτριας

Αναφορικά με τον 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι και οι δύο πρέπει να κρατηθούν προσωρινά, ενώ η ανακρίτρια έκρινε ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μέχρι τότε, οι εν λόγω κατηγορούμενοι τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ποιοι κανόνες ασφαλείας δεν τηρήθηκαν – Καταπέλτης οι πραγματογνώμονες των οικογενειών των θυμάτων

«Δεν έχει κάνει τίποτα, δεν κρύβεται το παιδί μου» λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό (video)

Συγκλονίζει η επιστολή 13χρονου για τον εντατικολόγο Ηλιάδη: «Είμαι ο Αλέξανδρος, ένα από τα παιδιά που έσωσε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:54