search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:40
MENU CLOSE

Σοκ στον Ταύρο: 16χρονος παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

07.04.2023 20:51
proastiakos new

Συναγερμός έχει σημάνει στο σταθμό «Ταύρος» του Προαστιακού, καθώς ένας ανήλικος έπεσε στις γραμμές και τραυματίστηκε από συρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 16χρονο αγόρι που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος της Μηθύμνης. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που ωστόσο δεν επιχείρησαν, καθώς το αγόρι δεν είχε εγκλωβιστεί.

Ο 16χρονος διακομίσθηκε στο «Τζάνειο» όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή. ενώ η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ο οδηγός του συρμού φέρεται να υποστήριξε ότι το αγόρι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και ο ίδιος δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές. Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε ότι ο έφηβος προσπάθησε να περάσει τις γραμμές και ο φύλακας, που βρισκόταν εκεί, του έκανε σήμα να απομακρυνθεί καθώς ερχόταν ο συρμός. Λίγο αργότερα, το τρένο χτύπησε το παιδί.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες αναφορές ο έφηβος παρασύρθηκε από τον συρμό ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμές, σε αφύλαχτη διάβαση.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ποιοι κανόνες ασφαλείας δεν τηρήθηκαν – Καταπέλτης οι πραγματογνώμονες των οικογενειών των θυμάτων

Πεντέλη: Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός των ηλικιωμένων από τον γιο τους – Είχε επιχειρήσει να τους κάψει ζωντανούς

Κρήτη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ κι ο 30χρονος φίλος του για τον «ομαδικό βιασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:34