search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:38
MENU CLOSE

Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη για τα «λούμπεν ψηφοδέλτια»: Προσβολή στο πρόσωπο διακεκριμένων πολιτών (video)

10.04.2023 14:42
tsapanidou_0903_1200-700_new

«Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχουν ενταχθεί εκατοντάδες συμπολίτες μας με μακρά κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή», αναφέρει, σε σημερινή δήλωσή της, για τα σχόλια του πρωθυπουργού σχετικά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου.

«Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι “προκαλούν γέλιο”. Τέτοια προσβολή στο πρόσωπο διακεκριμένων πολιτών δεν τιμά τον πρωθυπουργό της χώρας», σημειώνει η κ. Τσαπανίδου και προσθέτει: «Καταλαβαίνουμε τον πανικό του, αλλά θα του προτείναμε να ασχοληθεί με τα ψηφοδέλτια του κόμματός του, που περιλαμβάνουν τον κ. Καραμανλή των Τεμπών, τον κ. Παπαθανάση των σβησμένων χρεών, τον κ. Καππάτο των πλειστηριασμών, τον κ. Χειμάρα των απευθείας αναθέσεων, τον κ. Αβραμόπουλο των αδιευκρίνιστων και άλλους σε μια λίστα που δεν έχει τελειωμό».

«Απογοήτευση για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους… θυμός για την πλειοψηφία των πολιτών», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Ιωάννινα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Περισσότερο γέλιο προκάλεσε η υποψηφιότητα Αντώναρου» (audio)

Εκλογές 2023: Αποσύρθηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Σταύρος Καλογιάννης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:37