search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:33
MENU CLOSE

Αριάνα Γκράντε: Οι ερωτήσεις για την αλλαγή στην εμφάνισή της και το ξέσπασμά της στα social (Video)

12.04.2023 10:22
ariana-gkrante-new

Στις ερωτήσεις που εστιάζουν στο γεγονός ότι φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη θέλησε να απαντήσει η Αριάνα Γκράντε, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της που ένα θέμα που έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση απασχολεί σε τόσο μεγάλο βαθμό τους followers.

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η παλαιότερη εικόνα της δεν ήταν η υγιής εκδοχή της αφού την περίοδο εκείνη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια και έτρωγε ανθυγιεινά.

Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η τραγουδίστρια προέτρεψε τους followers της να είναι πιο προσεκτικοί πριν μοιραστούν τη γνώμη τους για την εμφάνιση των άλλων.

«Το σώμα με το οποίο συγκρίνετε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Τότε έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά και έπινα και έτρωγα άσχημα. Ήμουν στο χειρότερο σημείο της ζωής μου όταν λέγατε πως ήμουν υγιής αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ήταν το υγιές μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

«Η Αριάνα Γκράντε φαίνεται ανησυχητικά αδύνατη», έγραψε ένα άτομο στο Twitter ως απάντηση στις εικόνες, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Πολύ αμφιλεγόμενη άποψη, αλλά είναι σοβαρά πολύ αδύνατη… Ανησυχώ γι’ αυτήν».

«Υπάρχουν τρόποι να κάνεις κομπλιμέντα σε κάποιον ή να αγνοήσεις κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει, και νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση» απάντησε ενοχλημένη και πρόσθεσε:

«Η υγεία μπορεί να φαίνεται διαφορετική. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κουρή: Τα παιδικά χρόνια στο βελγικό Κονγκό, η ανεργία και ο ρόλος της Βάνας Δάγκα που τη «στοίχειωσε» (Video)

Σάκης Ρουβάς: Τα φιλιά του με μοντέλο για τις ανάγκες video clip

Survivor All Star: Αποβλήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Η παραβίαση της παίκτριας και η ανακοίνωση του Ατζούν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:31