search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:23
MENU CLOSE

Γερμανία: Οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση φορτίου μαγειρεμένων… νυχτερίδων

12.04.2023 19:22
nyxterida_new

Ένας πολίτης της Ακτής Ελεφαντοστού βρίσκεται υπό κράτηση στη Γερμανία αφού το φορτηγό το οποίο οδηγούσε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ένα ασυνήθιστο φορτίο αποτελούμενο από ψάρια εκτός ψυγείου και μαγειρεμένες… νυχτερίδες.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία είπε ότι μια περιπολία σταμάτησε το όχημα, το οποίο ήταν ανασφάλιστο, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, στην πόλη Άαχεν τη Δευτέρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νυχτερίδες βρέθηκαν κάτω από έναν τόνο ψαριών.

Οι νυχτερίδες και τα ψάρια κατασχέθηκαν μετά από επιθεώρηση της αγορανομίας από το τοπικό γραφείο προστασίας καταναλωτών. Η αστυνομία κατέσχεσε όλο το φορτίο αλλά και το ανασφάλιστο βαν.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι ο 31χρονος οδηγός, υπήκοος Ελεφαντοστού, αντιμετωπίζει πλέον ποινική δίωξη για τροχαίες παραβάσεις. Ερευνάται επίσης για είσοδο στη χώρα χωρίς χαρτιά ή δίπλωμα οδήγησης.

Επιπλέον, εναντίον του θα ασκηθεί διαδικασία για παραβάσεις των κανόνων υγιεινής των τροφίμων και πιθανώς και για πιθανά αδικήματα που σχετίζονται με τους νόμους συντήρησης τους λόγω των νυχτερίδων.

Ο οδηγός βρίσκεται υπό κράτηση με εντολή δικαστηρίου του Άαχεν ενώ εκκρεμεί να παραδοθεί στις αρχές στην Ιταλία, όπου είναι εγγεγραμμένος ως κάτοικος.

Νυχτερίδες τρώγονται από ανθρώπους σε πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, του Βιετνάμ και της Ινδονησίας.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Χάρι: Χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου

Επεισόδιο με τον Μακρόν στο Άμστερνταμ – Η φρουρά του πέταξε κάτω διαδηλωτή που προσπάθησε να τον πλησιάσει (Photos/Videos)

Ουκρανία: Βίντεο φέρεται να δείχνει Ρώσους στρατιώτες να αποκεφαλίζουν Ουκρανό αιχμάλωτο – Για fake news μιλά η Μόσχα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:23