search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:11
MENU CLOSE

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν» (Video)

12.04.2023 10:55
papadakis-anastasopoyloy-new (2)

Με έναν ιδιαίτερο αποχαιρετισμό για το Πάσχα ολοκληρωθηκε σήμερα το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου να ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για την Τρίτη του Πάσχα.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να δώσει τις πιο θερμές ευχές του στη συμπαρουσιάστριά του, λέγοντάς της με τρυφερότητα ότι εκείνη είναι το μέλλον ενώ ο ίδιος ήταν το παρελθόν.

«Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά. Ειλικρινά το λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Σου εύχομαι τα υπόλοιπα Πάσχα να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1, με ή χωρίς εμένα.

Γιατί το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν. Και να σου πω κάτι και για μένα, να πάρει η ευχή, 32 χρόνια άντεξα», είπε χαρακτηριστικά με τη Μαρία Αναστασοπούλου να απαντά:

«Εσύ είσαι το παρόν τόσα χρόνια βρε Γιώργο μου».

Διαβάστε επίσης:

Αναβρασμός στην ΕΡΤ με αφορμή ερμηνευτική διάταξη της τελευταίας στιγμής

Ο «Σασμός» επέστρεψε στην κορυφή της τηλεθέασης

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον ΣΚΑΪ τη Μεγάλη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:10