search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:33
MENU CLOSE

Μανούσος Μανουσάκης: «Σαν παιδί δεν είδα ποτέ μαζί τους γονείς μου» – Τι αποκάλυψε για τους Ψίθυρους καρδιάς (Videos)

13.04.2023 20:43
manousakes22
Screenshot ERT

Ο Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μέσα σε όλα μίλησε και για τους γονείς του που χώρισαν όταν εκείνος ήταν μόλις 2,5 ετών αλλά και για τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως οι «Ψιθύροι καρδιάς».

«Δε νομίζω ότι οι γονείς μου είχαν καμία επαφή. Μαζί σαν παιδί δεν τους είδα ποτέ. Χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών οπότε δε μπορώ να τους θυμάμαι μαζί. Πολύ μετά τους είδα μαζί. Πολύ μετά, στα 75-80 τους που ερχόντουσαν να κάνουν Πάσχα μαζί μου στο Χιλιομόδι. Εκεί τους είδα να τσακώνονται όπως τσακώνονται δυο ερωτευμένοι. Ήταν τόσο γλυκείς αυτοί οι τσακωμοί. Ήταν σαν να ήταν δυο έφηβοι που βγαίνουν ραντεβού και τσακώνονται. Τότε ζήσαμε κάποιες κοινές μέρες μαζί. Για 3-4 χρόνια περνούσαμε τα Πάσχα μαζί» ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

«Δε με απασχόλησε ποτέ ο χωρισμός τους. Ήταν δυο άνθρωποι που έκαναν τις ζωές τους. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο τότε αλλά δε με απασχόλησε πολύ, ούτε ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια μυθολογία χωρισμού. Για μένα, η κατάσταση ήταν αυτή, δεν υπήρχε καμία άλλη, δεν γνώρισα κάποια άλλη κατάσταση» πρόσθεσε.

Μανουσάκης για «Ψίθυρους Καρδιάς»: Μου είχαν πει «και ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», την οποία αρχικά απέρριψε ο ΑΝΤ1 και συνεργάστηκε με το Mega για την προβολή της σειράς.

Έτσι ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Αντιστάσεις στο ξεκίνημα, όχι, δεν βρήκα. Ίσα – ίσα. Ούτε και για τους Ψιθύρους καρδιάς που το ήθελαν όλοι. Όχι, δεν το ήθελε ο ΑΝΤ1 και πήγα και το έκανα στο MEGA. Μου είχαν πει «και ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;». Μόλις το άκουσε όμως ο Τζώνη Καλημέρης στο MEGA, είπε «αυτό φερ’ το τώρα εδώ».

Αντίστροφα, όταν πήγα το Άγγιγμα Ψυχής στο MEGA είπαν όχι αλλά όταν το πήγα στον ΑΝΤ1 μού είπαν «τώρα φερ’ το αυτό εδώ». Αυτές είναι πάντα οι συμπτώσεις.

Για παράδειγμα, όταν πήγα για το Τμήμα Ηθών στον Μίνωα Κυριακού, μου είπε «αύριο το πρωί αρχίζεις γυρίσματα». Μόλις του περιέγραψα δηλαδή την ιδέα που ήθελα να κάνουμε.

Το «Η αγάπη ήρθε από μακριά» ήταν μια πρόταση του Θοδωρή Κυριακού που εγώ όμως το φοβήθηκα, «είναι λίγο νωρίς ακόμα» του είχα πει γιατί τότε ήταν πολύ ηλεκτρισμένες οι σχέσεις και μόλις είχε έρθει αυτό το προσφυγικό στην Ελλάδα. Υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν κάτι απλό, επέμενε όμως ο κ. Κυριακού να το κάνουμε και είχε δίκιο».

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Χόλιγουντ: Αγνοείται ο ηθοποιός Drake Bell από τη σειρά Drake and Josh του Nickelodeon

Τζέιμι Φοξ: «Μυστήριο» με την υγεία του – Η οικογένειά του δεν αποκαλύπτει ποιο είναι το πρόβλημα

Βρετανία: Πέθανε η δημιουργός της μίνι φούστας Μέρι Κουάντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:33