search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:19
MENU CLOSE

Τζακ Νίκολσον: Ανησυχία για τον ηθοποιό – Εθεάθη σε άθλια κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του (Video)

14.04.2023 15:49
jack-nicholson-new

Ανησυχία προκαλούν τα νέα στιγμιότυπα του Τζακ Νίκολσον που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τον 85χρονο ηθοποιό να επανεμφανίζεται για πρώτη φορά έπειτα από 18 μήνες.

Έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την πνευματική του υγεία, ο ηθοποιός εθεάθη μόνος και ατημέλητος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς.

O τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φημολοφείται ότι ζει μόνος χωρίς φροντίδα, αποτραβηγμένος σχεδόν από όλους και όλα, ενώ όπως υποστηρίζει η Daily Mail, φίλοι του εξέφρασαν φόβους ότι θα έχει την κατάληξη του πρώην γείτονα και συνάδελφου του Μάρλον Μπράντο που πέθανε μόνος.

«Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Αλλά οι άνθρωποι εύχονται να έβγαινε από το σπίτι προκειμένου να ξέρουν ότι είναι καλά», δήλωσε ένας φίλος του, που παρέμεινε ανώνυμος, στο Radar Online τον Ιανουάριο, προσθέτοντας:

«Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ρέι που είναι ο προστατευόμενός του και είναι περήφανος γι’αυτόν. Ωστόσο οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το μυαλό του έχει χαθεί».

Η τελευταία εμφάνιση του Τζακ Νίκολσον στην μεγάλη οθόνη έγινε το 2010 στο «How Do You Know» με συμπρωταγωνιστές τον Όουεν Γουιλσον και την Ρις Γουίτερσπουν.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News και φίλος του Νίκολσον, Μπιλ Ο’ Ράιλι ανέφερε, μάλιστα, ότι είχε επισκεφτεί τον ηθοποιό επισημαίνοντας ότι «είναι πιο διαυγής από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Διαβάστε επίσης:

Λίνα Νικολακοπούλου: Η γνωριμία με τον Σταμάτη Κραουνάκη και η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Μαμά γερνάω» (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έτοιμο το βιβλίο με τα απομνημονεύματά της – «Θα ταρακουνήσει τον κόσμο»

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:19