search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:26
MENU CLOSE

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο…»

14.04.2023 10:13
KALHWRAS_new

Για τις τελευταίες στιγμές της Τζέσυς Παπουτσή που πέθανε από καρκίνο το 2018 μίλησε ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Θάνος Καληώρας.

Ο γνωστός ηθοποιός συγκλόνισε, μιλώντας στην εφημερίδα On Time για τη μάχη που έδωσε η Τζέσυ Παπουτσή που πέθανε σε ηλικία μόλις 67 ετών.

Με την Τζέσυ παραμείνατε φίλοι ακόμα κι όταν χωρίσατε. Ήσουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ναι, η Τζέσυ ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και μας συνέδεε και το παιδί μας. Αυτός ο συνδετικός κρίκος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί από ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο. Δεν είμαστε μόνο για τα καλά σε αυτή τη ζωή, αλλά και για τις άσχημες καταστάσεις. Κι όταν ένας άνθρωπος περνάει τόσο πολύ άσχημα, οφείλεις να είσαι δίπλα του.

Έτσι τουλάχιστον ένιωσα εγώ, αυτό έκανα, έτσι λειτούργησε το συναίσθημά μου. Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ δύσκολο. Δυστυχώς, απ’ όταν μπήκε στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Μετά τις επεμβάσεις έπεσε σε κώμα, οπότε δεν κατάλαβε τίποτα, δεν ταλαιπωρήθηκε.

Νιώθεις ότι αυτά που ήθελες να της πεις, πρόλαβες να της τα πεις πριν φύγει;

Μα, κάναμε πάρα πολλές συζητήσεις, λέγαμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν είχαμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Είχαμε διανύσει πολύ μεγάλο δρόμο στη ζωή μας και αυτά που είχαμε να πούμε τα είπαμε. Έτσι νιώθω περισσότερη ηρεμία και γαλήνη μέσα μου.

Μπόνι Τάιλερ: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter για το playback του «Total Eclipse of the Heart» – «Ξέχασε τα λόγια» (Video)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι εταιρείες έλεγαν «μην ασχολείστε με αυτόν» (Video)

Η Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα της υγείας της – «Προσπάθησα να µην το µάθει κανείς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21