search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι εταιρείες έλεγαν «μην ασχολείστε με αυτόν» (Video)

14.04.2023 09:16
argyros-new

Για το ξεκίνημα της καριέρας του, τις προσπάθειες που κατέβαλε να φτάσει μέχρι εδώ και την απόφασή του να προστατεύει την προσωπική του ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Τάσο Τρύφωνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Από μικρός μού άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους έλεγαν, “μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε”, ας πούμε», εξήγησε ο τραγουδιστής στην εκπομπή που θα προβληθεί στην κυπριακή τηλεόραση ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

»Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. […] Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα». επισήμανε.

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και την πιθανότητα απόκτησης οικογένειας στο μέλλον, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την οικογένεια. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου».

Διαβάστε επίσης:

Η Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα της υγείας της – «Προσπάθησα να µην το µάθει κανείς»

Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα»

Ρούπερτ Μέρντοκ: «Έχω πολλά να κάνω» – Το σκληρό e-mail με το οποίο χώρισε τη Τζέρι Χολ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 20:42