search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Ρούπερτ Μέρντοκ: «Έχω πολλά να κάνω» – Το σκληρό e-mail με το οποίο χώρισε τη Τζέρι Χολ

13.04.2023 22:53
murdoch hall

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ έδωσε τέλος στον γάμο του με τον Τζέρι Χολ με ένα σύντομο email, όπως υποστηρίζεται από τα διεθνή Μέσα.

Ο 92χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης χώρισε από την τέταρτη σύζυγό του το περασμένο καλοκαίρι, έξι χρόνια αφότου παντρεύτηκαν, και άφησε το σούπερ μόντελο άφωνο όταν έλαβε το μήνυμα ξαφνικά τον περασμένο Ιούνιο, ενώ περίμενε να τη συναντήσει στο σπίτι τους στο Oxfordshire.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, η Τζέρι έλεγξε το τηλέφωνό της και βρήκε ένα email που έγραφε: «Τζέρι, δυστυχώς αποφάσισα να βάλω τέλος στον γάμο μας.

«Σίγουρα περάσαμε καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω… Ο δικηγόρος μου στη Νέα Υόρκη θα επικοινωνήσει αμέσως με τον δικό σου».

Ο Τομ Κάσιν, στενός φίλος του 66χρονου μοντέλου, είπε ότι έμεινε «συντετριμμένη, τρελή και ταπεινωμένη» από αυτό που συνέβη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίστηκε ότι η Τζέρι είπε στους φίλους ότι είχε φτιάξει ένα ομοίωμα του Ρούπερτ, δεμένο οδοντικό νήμα. γύρω από το λαιμό του και το έκαψε σε σχάρα.

Το μοντέλο είπε σε φίλους ότι έμεινε έκπληκτη από το διαζύγιο.

Εκείνη εκμυστηρεύτηκε: «Ο Ρούπερτ κι εγώ δεν τσακωθήκαμε ποτέ».

Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες σχετικά με τις απόψεις του δισεκατομμυριούχου κατά των αμβλώσεων και τις τριβές με τα παιδιά του σχετικά με τους κανόνες της Τζέρι για τη μάσκα κατά του κορωνοϊού και τα τεστ πριν δουν τον πατέρα τους, αλλά η ξανθιά καλλονή δεν ένιωσε ποτέ ότι ο Ρούπερτ τα αντιμετώπιζε ως μείζονα ζητήματα.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μουτίδου: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο – «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό» (Video)

Drake Bell: Σώος και ασφαλής βρέθηκε ο ηθοποιός που είχε δηλωθεί αγνοούμενος

Καμίλα: Από επίσημη ερωμένη του Καρόλου, βασίλισσα – Η λατρεία της για τα άλογα, ο «παράνομος» έρωτας και ο γάμος το 2005

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:16