search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:39
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έτοιμο το βιβλίο με τα απομνημονεύματά της – «Θα ταρακουνήσει τον κόσμο»

14.04.2023 14:24
BRITNEY-SPEARS-NEW (3)

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματά της ολοκλήρωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Πηγή από το περιβάλλον της ποπ σταρ αποκάλυψε στην Page Six πως η Σπίαρς το χαρακτήρισε «πρωτοποριακό μπεστ σέλερ», επισημαίνοντας πως πρόκειται να «εμπνεύσει» πολλούς.

«Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι μια ιστορία θριάμβρου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, τα παιδικά της χρόνια, αυτό που ήταν δηλαδή, ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα, τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για την υποχρεωτική της κηδεμονία», ανέφερε η πηγή προσθέτοντας:

«Είναι μια ιστορία επιβίωσης, που δείχνει πώς βρήκε τον δρόμο της για να βγει από τη ζωή αυτή και να βρει την ευτυχία με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι».

Για το βιβλίο της, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον συγγραφέα, Σαμ Λάνσκι, έναν καταξιωμένο μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο, ο οποίος έχει επιμεληθεί, επίσης, τις βιογραφίες της Μαντόνα, της Νίκι Μινάζ αλλά και της Αντέλ.

Ο εκδοτικός οίκος που συνεργάστηκε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ο Simon & Schuster κάνοντας λόγο για μια πολύ καλή συνεργασία.

«Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι βασανιστικά ειλικρινές και από καρδιάς γραμμένο. Είναι πραγματικά μια ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης, που δείχνει πώς πήρε τον έλεγχο της ζωής της» δηλώνει πηγή από το περιβάλλον της, τονίζοντας ότι όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο θα προκαλέσει αναστάτωση.

«Είναι ένα εμπνευσμένο ανάγνωσμα, όχι μόνο επειδή δείχνει τη δύναμη του πνεύματος της, αλλά επειδή αφηγείται την ιστορία της με στυλ, εξυπνάδα, ειλικρίνεια και χωρίς καμία αυτολύπηση. Σε κερδίζει ολοκληρωτικά σε αυτές τις σελίδες. Αυτό το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον κόσμο. Νομίζω ότι θα γίνει γρήγορα μπεστ σέλερ», επισημαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο…»

Μπόνι Τάιλερ: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter για το playback του «Total Eclipse of the Heart» – «Ξέχασε τα λόγια» (Video)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι εταιρείες έλεγαν «μην ασχολείστε με αυτόν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:39