search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Άαρον Κάρτερ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του – Ανακοινώθηκε επίσημα

19.04.2023 11:41
aaron-carter-new

Τέλος στο μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Άαρον Κάρτερ μπαίνει έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες, καθώς ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του «I Want Candy» και το «Aaron’s Party έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Αν και αρχικά δεν ήταν σαφής η αιτία θανάτου του, η επίσημη νεκροψία ρίχνει φως στις πραγματικές συνθήκες που έφεραν το πρόωρο τέλος του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η επίσημη αιτία θανάτου του Κάρτερ ήταν πνιγμός στην μπανιέρα του. Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλπραζολάμη, μια γενική μορφή του φαρμάκου Xanax, ενώ είχε εμπλακεί και σε μια επικίνδυνη πρακτική, γνωστή ως «huffing». Συγκεκριμένα, ο Κάρτερ είχε εισπνεύσει συμπιεσμένο διφθοροαιθάνιο, που συνήθως βρίσκεται σε δοχεία συμπιεσμένου αέρα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ευφορίας και ζαλάδας αλλά σε πολλές περιπτώσεις μπορεί και να αποβεί μοιραίο.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, ο Κάρτερ «γλίστρησε κάτω από το νερό στη μπανιέρα του» και πνίγηκε, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αυτών των φαρμάκων τα οποία τον κατέστηκαν «ανίκανο να αντιδράσει λόγω των επιπτώσεών τους»

Σε σοκ η αρραβωνιαστικιά του

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας προκάλεσαν τη σύγχυση της αρραβωνιαστικιάς του, Μέλανι Μάρτιν, η οποία επισήμανε ότι η έκθεση υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής φορούσε ένα μπλουζάκι και ένα κολιέ στην μπανιέρα, κάτι που φαίνεται ασυνήθιστο, τονίζοντας ότι στο κινητό του είχαν βρεθεί μηνύματα που αποδείκνυαν ότι χρωστούσε σε κάποιον 800 δολάρια για μια άγνωστη ουσία.

Σε έγκλημα αποδίδει τον θάνατο του Κάρτερ και η μητέρα του

Στις αρχές Μαρτίου, η μητέρα του, Τζέιν, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος, σε μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθεί για τους αργούς ρυθμούς με τους οποίους εξελισσόταν η έρευνα.

Οι εν λόγω εικόνες, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Facebook, σοκάρουν, απεικονίζοντας περιττώματα στο πάτωμα του μπάνιου, μια μπανιέρα γεμάτη με πράσινο νερό και πετσέτες διάσπαρτες στο δωμάτιο.

Η μητέρα του Κάρτερ, τόνισε μάλιστα ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν από την αστυνομία και ότι δεν έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τις Αρχές.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η αιτία θανάτου του γιου της δεν διερευνήθηκε σωστά λόγω του ιστορικού του εθισμού του υποστηρίζοντας ότι ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό του σε τυχαία υπερβολική δόση, χωρίς να ερευνήσει αν πίσω από το τραγικό γεγονός υπάρχει η πιθανότητα να κρύβεται έγκλημα.

Επιπλέον, η μητέρα του Κάρτερ ισχυρίζεται ότι ο γιος της δέχτηκε απειλές λίγο πριν το μοιραίο τέλος του. Τόσο η ίδια όσο και η αρραβωνιαστικιά υποψιάζονται ότι ο Άαρον κατάπιε ένα ναρκωτικό που του έδωσε ένας έμπορος που τον απείλησε για ένα απλήρωτο χρέος.

Σε κάθε περίπτωση, η οικογένεια του Κάρτερ ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη αναφορικά με την πραγματική αιτία θανάτου του τραγουδιστή, ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η δημοσίευση αυτών των νέων φωτογραφιών θα θεωρηθούν, πράγματι, ως νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

SOS για το ρύζι – Το μεγαλύτερο έλλειμμα παγκοσμίως εδώ και 20 χρόνια

Κίνα: Σκηνές τρόμου σε τσίρκο – Λιοντάρια βγήκαν από το κλουβί και οι θεατές έτρεχαν τρομαγμένοι (Video)

Eρντογάν: Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε άξιοι διάδοχοι του Μπαρμπαρόσα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39