search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:13
MENU CLOSE

Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς: «Αυτό είναι το σώμα μου» (photos)

19.04.2023 10:02
Rachel-new

H Ρέιτσελ ΜακΆνταμς στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας «Are You There God? It’s Me Margaret», έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση στο Bustle και μίλησε για τη σημασία που έχει να αποδέχεται κανείς το σώμα του αλλά και για τους ρόλους που έπρεπε να απορρίψει για να προστατέψει την ψυχική της υγεία.

Η ΜακΆνταμς αρνήθηκε να γίνει ολικό ρετούς στις φωτογραφίες και εξυμνεί το σώμα όπως ακριβώς είναι: «Αυτό είναι το σώμα μου και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να το δείχνεις στον κόσμο. Είναι οκ να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να δουλεύεις γι’ αυτό και να είσαι υγιής, αλλά αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα».

Σε μια φωτογραφία ποζάρει ξαπλωμένη σε βελούδινο καναπέ εκθέτοντας την τριχοφυΐα της μασχάλης της χωρίς κόμπλεξ. Σε άλλη ποζάρει με μαύρα λάτεξ εσώρουχα φορώντας απλά ένα σακάκι.

Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, έχει δύο παιδιά με τον σύντροφό της Τζέιμι Λίντεν και επί του παρόντος προωθεί την επερχόμενη ταινία της «Are You There God? It’s Me Margaret», η οποία βασίζεται στο δημοφιλές βιβλίο της Τζούντι Μπλουμ.

Στη συνέντευξή της μίλησε για το διετές διάλειμμα που έκανε από το Χόλιγουντ και τις ταινίες ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της στα μέσα της δεκαετίας του 2010. 2010. Απέρριψε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλες ταινίες όπως The Devil Wears Prada, Casino Royale, Mission: Impossible III, Iron Man και Get Smart και όπως εξομολογείται εκείνη την εποχή αισθανόταν πολλές ενοχές.

Όμως τονίζει πως το διάλειμμα αυτό ήταν απαραίτητο για την ψυχική της υγεία και ευεξία: «Ήξερα επίσης ότι δεν ταίριαζε απόλυτα με την προσωπικότητά μου και με αυτό που χρειαζόμουν για να παραμείνω υγιής».

Τέλος, συμπλήρωσε πως ενώ φοβόταν να αποσυρθεί για λίγο πάντα είχε την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά: «Είτε θα πετύχει είτε όχι».

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα (video)

Μεσίτης ισχυρίζεται πως το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον τον βοήθησε να πουλήσει την έπαυλη στην οποία πέθανε

Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας αλλά τότε δεν ήταν της μόδας να μιλάς γι’ αυτά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31