search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:09
MENU CLOSE

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: «Προσπάθησα να ξεφύγω και δεν τα κατάφερα, ζω από θαύμα», λέει ο 18χρονος

19.04.2023 17:27
akropoli-new

Ο 18χρονος που έπεσε θύμα ληστείας και τραυματίστηκε στην Ακρόπολη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος ανέφερε: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εζησα από θαύμα, θα το έλεγε κανείς και έτσι. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα, αλλά εντάξει».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα της αιματηρής ληστείας: «Δεν μπορώ να πιω νερό, είναι πολύ δύσκολο αυτό, γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά».

Για το αν επικοινώνησε με τον άνθρωπο που τον έσωσε, ο 18χρονος τόνισε: «Εννοείται μίλησε με τον φίλο μου, και ευχαριστώ πάρα πολύ που ήταν εκεί δίπλα μου σε αυτή την κατάσταση».

«Δεν πρόλαβα… δεν πρόλαβα και πολλά. Προσπάθησα να ξεφύγω και δεν τα κατάφερα… και αυτό. Ευτυχώς που είχα τους φίλους μου δίπλα μου εκείνη την στιγμή. Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να απαντήσω σε τέτοιες λεπτομέρειες, είμαι κουρασμένος», τόνισε σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στην Ακρόπολη.

Ενώπιον της εισαγγελέως Ανηλίκων οδηγήθηκαν οι δύο 17χρονοι

Ενώπιον της εισαγγελέως Ανηλίκων οδηγήθηκαν οι δύο 17χρονοι που φέρονται ως οι δράστες της αιματηρής ληστείας της Δευτέρας (17/4) στην Ακρόπολη, με θύμα έναν 18χρονο.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον έναν από τους δύο 17χρονους, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα «αλλά δεν το ήθελε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα και στους δύο ανήλικους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά σε δασική έκταση στα Μέγαρα

Τέμπη: «Προσβλητικό φιλοδώρημα οι αποζημιώσεις» λέει δικηγόρος των θυμάτων

Τρίκαλα: Άλλαξε το σκηνικό του καιρού – Χαλάζι σε μέγεθος… φουντουκιού κάλυψε δρόμους και χωράφια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:07