search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:28
MENU CLOSE

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το «μυστικό» που την έκανε να δείχνει πάντα νέα – Τι αποκάλυψε η Άννα Φόνσου

20.04.2023 10:09
vougioyklaki-fonsoy-new

Για την παιδική της ηλικία, την καριέρα της στον κινηματογράφο, αλλά και το σπίτι του ηθοποιού μίλησε η Άννα Φόνσου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ότι προκειμένου να δείχνει όμορφη και φρέσκια κοιμόταν από από τις 9 το βράδυ. Αντιθέτως, η ίδια έβγαινε σχεδόν κάθε μέρα.

«Δεν ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κοιμόταν στις 9 για να είναι φρέσκια το πρωί. Εγώ στα μπουζούκια πήγαινα, κατευθείαν πήγαινα, έκανα μια πολύ κανονική ζωή. Θυμάμαι ότι ο Φίνος δεν με έπαιρνε στις ταινίες γιατί του είχαν πει ότι έβγαινα στα μπουζούκια και πήγαινα το πρωί κατευθείαν στο γύρισμα. Μου λέει έτσι θα συνεχίσεις αν έρθεις σε μένα; Λέω ναι και μου λέει έξω.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε πολύ τον κινηματογράφο, αγαπούσε πολύ τη δουλειά της. Δε νομίζω ότι ούτε τώρα στις μέρες μας άνθρωπος έχει αγαπήσει περισσότερο αυτή τη δουλειά, έπαιζε για τους θεατές. Έπρεπε να παίζει ρεπερτόριο γιατί το ήξερε πολύ καλά, αλλά επειδή ήξερε ότι ο κόσμος την ήθελε η όμορφη και έτσι, έκανε τέτοιες υποχωρήσεις.

Ήταν συνεπέστατη. Ακόμα και αν της έλεγες για το ωραιότερο πάρτι, τον ωραιότερο άντρα, αν είχε γύρισμα την επόμενη μέρα θα πήγαινε σπίτι της στις 20:30» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας της – «Θα ήθελα να ήσουν εδώ, να μου δείξεις πώς να είμαι μαμά»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση με τον Μαραβέγια, η Τόνια ο “γύπας”»

Μοοnbin: Νεκρός ο αστέρας της Κ-pop – Aυτοκτονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48