search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Άγριο γιουχάισμα σε αστυνομικούς που έκαναν έφοδο σε μπουζούκια (Video)

25.10.2022 12:47
bouzoukia new

Πήγαν στα μπουζούκια να διασκεδάσουν. Να περάσουν ωραία και να ακούσουν τα τραγούδια τους, να μερακλώσουν, να χορέψουν. Όπως είναι φυσικό, όταν είδαν την αστυνομία να «μπουκάρει» μέσα στο κέντρο ξενέρωσαν, θύμωσαν με αποτέλεσμα να αρχίσουν να γιουχάρουν τους αστυνομικούς. 

Σε πιο δύσκολη θέση βρέθηκε η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου η οποία, όπως φαίνεται και στο βίντεο – ενώ έλεγε το τελευταίο της σουξέ – παρακολουθούσε σοκαρισμένη την «έφοδο» της αστυνομίας.

Μπαράζ ελεγχων απο την ΕΛ.ΑΣ

Η αστυνομία έκανε το Σάββατο το βράδυ ελέγχους σε συνολικά 20 μαγαζιά διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε νυχτερινά μαγαζιά σε Κολωνάκι, Λ. Συγγρού, Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο.

Ένας 31χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Γιούχα από τους θαμώνες ενώ η Λιόλιου τραγουδούσε

Ωστόσο ο έλεγχος στο μαγαζί που τραγουδάει η γνωστή ερμηνεύτρια, έγινε viral αφού οι θαμώνες ανήρτησαν στα social media την στιγμή που η αστυνομία έκανε – κυριολεκτικά – «ντου»

Μάλιστα οι πελάτες του μαγαζιού ακούγονται σ’ ένα από τα βίντεο, να γιουχάρουν τους αστυνομικούς, ενώ η τραγουδίστρια που δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, σοκαρίστηκε.

Όταν θύμωσε ο Βέρτης

Να υπενθυμίσουμε πως γίνονται συχνά έλεγχοι στα νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα πριν από λίγο καιρό και ο Νίκος Βέρτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, για τα ντεσιμπέλ του ήχου και το κάπνισμα που απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους.

Βέβαια, αργότερα σε συνέντευξή του, αιτιολόγησε την αντίδρασή του αυτή τονίζοντας πως «όταν ο ίδιος έλεγχος συνεχίζεται κάθε μία ώρα, αρχίζει το σκηνικό και ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Το βλέπεις και ως επιλεκτική δικαιοσύνη. Γιατί έρχεσαι τόσο επίμονα μόνο σε μένα;»

Διαβάστε επίσης

Ρέθυμνο: Κατηγορείται ότι βίαζε για χρόνια την εγγονή του – Έκοψε τις φλέβες της η μικρή

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ακόμα ένα άτομο προσήλθε στη ΓΑΔΑ – Συνομιλούσε με το προφίλ του κοριτσιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24