search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:22
MENU CLOSE

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη χυδαία ανάρτησή του

20.04.2023 14:13
SYRIZA NEW

Διεγράφη ο Βασίλης Μίγας, στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από χυδαία ανάρτησή του για την υπόθεση Γεωργούλη.

Ο Βασίλης Μίγας ανήρτησε χυδαιότητες σε βάρος της γυναίκας που κατήγγειλε για βιασμό τον Αλέξη Γεωργούλη, με αποτέλεσμα να διαγραφεί άμεσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.  

Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση εναντίον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προχώρησαν σε απαράδεκτες αναρτήσεις, αναφέροντας:

 «Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση “αρχίστε να σβήνετε”, κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα; Και με τα θύματα και με τον οχετό;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του».

Σημειώνεται, πως για τις περιπτώσεις της υποψήφιας στη Β’ Θεσσαλονίκης Αναστασίας Γαϊταρτζή και της Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη, υποψήφιας στην Ανατολική Αττική, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προβαίνει σε περαιτέρω κινήσεις εφόσον επανόρθωσαν κατεβάζοντας τις σχετικές αναρτήσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία» – Νέο προεκλογικό σποτ

Εκλογές 2023: Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Υπόθεση Γεωργούλη – ΝΔ: «Η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:22