search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:42
MENU CLOSE

Είναι ο Γούντι Χάρελσον και ο Μάθιου ΜακΚόναχι αδέλφια;

20.04.2023 16:34
harrelson

Ο Γούντι Χάρελσον επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του Μάθιου ΜακΚόναχι ότι μπορεί να είναι αδέρφια, λέγοντας ότι «υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη», κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Late Show with Stephen Colbert».

«Θέλουμε να πάμε και να κάνουμε τεστ DNA, αλλά για αυτόν είναι πολύ πιο μεγάλη υπόθεση», είπε ο Χάρελσον . «Εννοώ ότι νιώθει σαν να χάνει έναν πατέρα. Αλλά νομίζω, όχι, απλώς αποκτάς διαφορετικό πατέρα και αδερφό».

Όπως ο ΜακΚόναχι, ο Χάρελσον θυμήθηκε μια συνομιλία με τη «Μα Μακ», τη βιολογική μητέρα του Μάθιου, όταν τους είπε ότι «ήξερε…» τον πατέρα του Χάρελσον.

«Είναι τρελό. Ήμασταν στην Ελλάδα βλέποντας την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ανέφερα κάτι για τις τύψεις», είπε ο Χάρελσον. «Και είπα, “ξέρεις, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει”». Και γνωρίζω τη Ma Mac εδώ και πολύ καιρό, και λέει, “Ήξερα… τον πατέρα σου”».

Η παύση της, πρόσθεσε ο Χάρελσον, ήταν «γεμάτη με υπονοούμενα». 

Την περασμένη εβδομάδα, ο ΜακΚόναχι είπε στο podcast “Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa” ότι ο πατέρας του Χάρελσον βρισκόταν σε άδεια την ίδια στιγμή που οι γονείς του έπαιρναν διαζύγιο και ότι η μητέρα του και ο πατέρας του Χάρελσον θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί στο Δυτικό Τέξας.

Ο Τσαρλς Βόιντ Χάρελσον ήταν ένας καταδικασμένος δολοφόνος που δολοφόνησε έναν ομοσπονδιακό δικαστή προτού πεθάνει στη φυλακή από καρδιακή προσβολή το 2007, αλλά όχι πριν επιχειρήσει να δραπετεύσει στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ενώ ο Μάθιου και ο Γούντι βρίσκονταν σε εκείνο το ταξίδι στην Ελλάδα, η Μαίρη αποκάλυψε ότι γνώριζε τον Τσαρλς και δεν άφησε τους ηθοποιούς σε καμία αμφιβολία για το τι εννοούσε.

Οι αστέρες του «True Detective» πρόκειται να εμφανιστούν στην κωμική σειρά «Brother From Another Mother» για το Apple TV+, μια φανταστική απεικόνιση της δικής τους πολύχρονης φιλίας, η οποία ξεκίνησε μετά τη γνωριμία τους το 1997 ενώ εργάζονταν στο «EDtv» του Ρον Χάουαρντ.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Τα παράπονά της στην αρχή της εκπομπής – «Προκαλώ το Happy Day…» (Video)

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγραψε βιβλίο για τους 7 «χρυσούς» κανόνες της ζωής του

Survivor All Star: Άναυδος ο Τάκης Καραγκούνιας – Βρήκε τον… σωσία του σε Τούρκο παίκτη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:41