search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:44
MENU CLOSE

Κατερίνα Στεφανίδη για τη μητέρα της: «Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»

20.04.2023 15:22
stefanidi_2004_new

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, έδωσε νέα απάντηση σε σχόλιο στο Twitter, σχετικά με την ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη.

Χθες, η Στεφανίδη απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Σήμερα, η αθλήτρια του επί κοντώ απάντησε εκ νέου σε χρήστη του Twitter, ο οποίος την προέτρεψε να «μαζέψει» τη μητέρα της γιατί «έχει πάθει κομματική φανατίλα». «Τι είμαι για να την μαζεύω μπόγιας;» απάντησε χαρακτηριστικά η Στεφανίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Τέμπη: Στη δημοσιότητα ολόκληρο το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών – Πέντε αστυνομικοί μεταξύ των 67 κατηγορούμενων

Υπόθεση Γεωργούλη: Έρευνα για τη διαρροή των στοιχείων της καταγγέλλουσας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31