search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 02:03
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την επίθεση με βενζίνη

20.04.2023 23:52
mitilini aerodiakomidi- new
Photo: stonisi.gr

Οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την επίθεση σε επιχειρηματία του νησιού από την σύζυγό του με εύφλεκτο υγρό στη Μυτιλήνη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι στην πόλη της Μυτιλήνης, όπως αναφέρει το LesvosNews.gr, όταν η γυναίκα πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη, τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά.

Άγνωστο παραμένει γιατί το ζευγάρι καβγάδισε και η σύζυγός του που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα στράφηκε εναντίον του συζύγου της.

Τραγική ειρωνεία το ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους σε δυστυχήματα. Το ένα πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Η μητέρα είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγω της απώλειας των παιδιών της καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θάνατό τους.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα και βρισκόταν σε διάσταση. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πράξη της γυναίκας αποδίδεται σε ζήλια.

Διασωληνωμένος ο σύζυγος- Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη

Σε βάρος της δράστιδας που συνελήφθη σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» καθώς κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Συγκεκριμένα, φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν και στην αναπνοή.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Το τραγούδι που διασκεύασαν μαθητές για την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Η μετάταξη του σταθμάρχη θα έπρεπε να είχε εξαρχής κοπεί από τον ΟΣΕ

Παπαθωμά υπέρ Γεωργούλη: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59