search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Χανιά: Πάσχα στο… αυτοκίνητό του έκανε φοιτητής

21.04.2023 22:02
foititis xania aytokinito- new
Photo: Kriti360

Μια απίστευτη περιπέτεια αναγκάστηκε να βιώσει φοιτητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, στα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kriti360,η εστία της ΑΕΝ Κρήτης, στην οποία φιλοξενούνται φοιτητές με χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια, έκλεισε λόγω Πάσχα, με αποτέλεσμα ο σπουδαστής να μείνει χωρίς στέγη τις ημέρες των εορτών.

Ο φοιτητής, ο οποίος παρακολουθεί αυτό το διάστημα θεωρητικά μαθήματα και δεν μπορεί να μπαρκάρει, βρήκε δουλειά σε επιχείρηση εστίασης για να βγάζει τα προς το ζην. Τις ημέρες των εορτών δεν μπόρεσε να επισκεφτεί την οικογένειά του, καθώς έπρεπε να μείνει στα Χανιά για να δουλέψει. Έτσι ένα παλιό και μικρό Ι.Χ. αυτοκίνητο έγινε… το σπίτι του.

Όπως ανέφερε η ίδιος στο κρητικό Μέσο, «το κόστος ζωής στην Κρήτη για όσους φοιτητές αποφασίζουν να παραμείνουν εδώ για να σπουδάσουν ολοένα και ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, το κόστος αυξάνεται κατακόρυφα εάν κάποιος νοικιάσει σπίτι».

Αν και ο φοιτητής αναζήτησε δωμάτιο σε πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν κατάφερε να βρει τιμή που να ανταποκρίνεται στην τσέπη του για τις 15 περίπου ημέρες που θα ήταν κλειστή η ΑΕΝ. Επομένως πήρε την απόφαση να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης:

Σύνταγμα: Παρέμβαση Ρουβίκωνα κατά της ακρίβειας με πανό στα Public

Greek Mafia: Υπερτυχερός του Τζόκερ στα δίχτυα των εκβιαστών – Του «έφαγαν» 850.000 ευρώ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πού θα σημειωθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 10:14