search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:06
MENU CLOSE

Βόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: «Ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα της γυναίκας που για μήνες δεν έβλεπε κανέναν» (audio)

21.04.2023 12:57
vozempergk_2104_new

Την καταγγελία της νομικής συμβούλου της Κομισιόν εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του realfm 97,8, η κ. Βόζενμπεργκ αφού ανέφερε αρχικά ότι γνωρίζει την καταγγέλλουσα, σχολίασε ότι είναι θλιβερό να διαρρέουν προσωπικά δεδομένα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία «είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν είχε συναντήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα στις Βρυξέλλες το 2020 όταν κι έγινε η καταγγελία, ενώ πρόσθεσε ότι το φερόμενο θύμα δεν συζητούσε για το περιστατικό. «Δεν μιλούσε. Δεν το συζητούσε. Δεν είχε μόνο σοκ μέσα της, είχε και ντροπή. Μία γυναίκα, η οποία υφίσταται κάτι τέτοιο, ντρέπεται. Κάθε γυναίκα που έχει φιλότιμο και συνείδηση, νιώθει ντροπή, προσβολή στο σώμα της και την ψυχή της, νιώθει αισθήματα τα οποία είναι απολύτως αρνητικά», τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Επέλεξε να μείνει χωριστά από τον Τζόρτζι (Video)

Κανέλλη για υπόθεση Γεωργούλη: «Κάναμε τη γυναίκα κουρελού, θεοποιούμε τον θύτη» (Video)

Τσίπρας μετά τη συνάντηση με Σολτς: Αναγκαία η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:03