search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:13
MENU CLOSE

Ζερόμα Καλουτά: «Ρώτησα την Άννα Καλουτά αν είμαστε συγγενείς» (Video)

23.04.2023 22:40
KALOUTA

Με διάθεση αυτοσαρκασμού εμφανίστηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» ο Ζερόμα Καλούτα και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Άννα Καλουτά.

«Ήταν μια πρωτοβουλία του Σταμάτη Κραουνάκη που μάζεψε όλες αυτές τις μυθικές προσωπικότητες που τίμησαν το μουσικό θέατρο τον αιώνα που μας πέρασε. Εμείς, λοιπόν, συναντηθήκαμε κάποια στιγμή στα καμαρίνια, της μίλησα. Της λέω τι γίνεται; Μου λέει καλά. Λέω έχει συμβεί κάτι στο Κονγκό παλιότερα που να μπορεί να είμαστε συγγενείς; Μου λέει “είχα πάει το 1943-45”, της λέω είναι δύο χρόνια αυτά, κάποιος σπόρος μπορεί να έχει φυτευτεί, δεν το συνέχισα», είπε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Αλλά επειδή μάς άφησε έτσι με μια τελευταία εμφάνιση, πριν φύγει μου έδωσε τη σκυτάλη, τη δύναμη και είμαι Καλούτα και Καλουτά. Αυτή ήταν η τελευταία της παράσταση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Απέργης: Δύσκολο να κάνεις σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αργυρός: «Το σκέφτoμαι αρκετά να πάω Eurovision» (Video)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:13