search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03
MENU CLOSE

Μύκονος: Αστυνομικός προειδοποιούσε επιχειρηματίες για έλεγχο με SMS

24.04.2023 19:06
MYKONOS1

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη Μύκονο και τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες που ήταν κανονικότητα για το νησί, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων έχει σχηματίσει τα τελευταία 24ωρα δικογραφία σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στη Μύκονο, αφού σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν επιβεβαιωθεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, έστελνε μηνύματα σε επιχειρηματίες πως πρόκειται να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το MEGA, βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό στο σπίτι του ενώ φαίνεται ότι προσπάθησε να το δικαιολογήσει με το γεγονός πως συγγενικό του πρόσωπο τροφοδοτεί καταστήματα με συγκεκριμένο προϊόν.

Δεδομένο όμως, θεωρείται το γεγονός πως έχουν βρεθεί στοιχεία πως ειδοποιούσε καταστηματάρχες για επικείμενους ελέγχους από αστυνομικούς και ενεπλάκη σε υπόθεση διαφθοράς.

Ο αστυνομικός είναι από τη Βόρεια Ελλάδα ενώ το συγγενικό του πρόσωπο πουλάει ναργιλέδες στα καταστήματα της Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Σαββόπουλος: Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς

Δίκη για Μάτι: «Οι άνθρωποι πέθαναν αβοήθητοι»

Πέθανε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03