search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:30
MENU CLOSE

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρουσιάζει τους «Προδότες»

24.04.2023 18:52
markoulakes2

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού μυστηρίου και στρατηγικής «Προδότες», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, όπως γνωστοποιήθηκε το απόγευμα (24/4).

Το πρόγραμμα θα ενταχθεί στο μενού του σταθμού τέλος Μαΐου, ή αρχές Ιουνίου το αργότερο, θα βγαίνουν στον αέρα δύο επεισόδια εβδομαδιαίως και ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου για να πάρει σειρά ο επόμενος τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Για την συμμετοχή του ηθοποιού και σκηνοθέτη στο τηλεπαιχνίδι ο ΑΝΤ1 αναφέρει: «Λίγο πριν το μυστήριο ξεκινήσει και οι παίκτες αρχίσουν να καταστρώνουν παιχνίδια στρατηγικής, ένα ισχυρό πρόσωπο εισβάλλει στους «Προδότες» του ΑΝΤ1! Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού και έρχεται να μας μυήσει σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος».

Και συνεχίζει: «Ο δημοφιλής και αγαπημένος καλλιτέχνης, χαρισματικός σκηνοθέτης και ένας
από τους πιο επιδραστικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει καταλυτικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα».

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Νέα πρόστιμα σε κανάλια για την υπόθεση της ανήλικης Μαρκέλλας

Κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση η «Γη της ελιάς» και ο «Σασμός» την Παρασκευή (πίνακες)

Περίπατος τηλεθέασης για τον Alpha το Σάββατο, επικράτηση του Mega την Κυριακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44