search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:54
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Ανεβάζει «στροφές» για το τηλεπαιχνίδι «Προδότες»

24.04.2023 10:05
prodotes new

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο για τα πρώτα γυρίσματα του νέου τηλεπαιχνιδιού στρατηγικής και ριάλιτι «Προδότες» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή – εκτός απροόπτου – τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Εξετάζεται ως ενδεχόμενο από το κανάλι να εντάξει τη νέα παραγωγή στο πρόγραμμα της τρέχουσας σεζόν, ίσως με δύο επεισόδια εβδομαδιαίως, με αφορμή την παρατεταμένη, λόγω εκλογών, τηλεοπτική σεζόν η οποία θα καλύψει και τον Ιούλιο.

Διαφορετικά το τηλεπαιχνίδι τακτικής θα προστεθεί στο μενού της τηλεοπτικής σεζόν 2023- 2023. Το αμέσως επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι ο σταθμός θα έχει αποφασίσει πότε θα βγάλει στον αέρα το πρόγραμμα.

Το τηλεπαιχνίδι «πατάει» στο «The traitors» του BBC One, όμως «μήτρα» του προγράμματος είναι το ολλανδικό «De Verraders» το οποίο πρωτολανσαρίστηκε από το RTL4 τον Μάρτιο του 2021.

Στο πρόταση του ΑΝΤ1, 22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, «Αποστολές». Για κάθε «Αποστολή» που ολοκληρώνουν κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ!

Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα με τους Προδότες, χωρίς οι υπόλοιποι- αποτελούν την ομάδα με τους «Πιστούς»- να γνωρίζουν ποίοι είναι αυτοί.
Κάθε βράδυ, ενώ οι «Πιστοί» κοιμούνται, οι «Προδότες» συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον «Πιστό» θα «εξολοθρεύσουν».

Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους «Πιστούς», ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι.

Οι «Πιστοί», όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: Οι νικητές του Σαββάτου

Γη της Ελιάς: Στο πέθνος ο ελαιώνας από τον ξαφνικό θάνατο του Αργύρη

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:53