search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:27
MENU CLOSE

Γη της Ελιάς: Στο πένθος ο ελαιώνας από τον ξαφνικό θάνατο του Αργύρη

23.04.2023 12:42
gi-tis-elias-new (3)

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς έρχονται να καθηλώσουν.

Στο αποψινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega, o ξαφνικός θάνατος του Αργύρη, ενός εργάτη, στα χέρια της Μαργαρίτας βυθίζει τον ελαιώνα σε πένθος. Η Μαργαρίτα καλείται να μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στη 18χρονη κόρη του, τη Θεοδώρα (Βάσω Παύλου), η οποία έμεινε πια ορφανή.

Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Δημοσθένη και κανονίζουν να συναντηθούν, χωρίς ακόμα να είναι φανερές οι προθέσεις του. Η Μυρτάλη δείχνει αποφασισμένη να φύγει και η Ιουλία ζητά από τον Ισίδωρο να αγοράσει τις μετοχές της. Ωστόσο, ο Μάνος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην ξαδέλφη του.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, ξενυχτώντας μέχρι το πρωί. Η Εύα, ο Χρήστος και η Ιουλία παλεύουν να απενοχοποιήσουν την Αντιγόνη και να την πείσουν να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αγγλία. Η Αθηνά παίρνει το ρίσκο και ανοίγει τα χαρτιά της στον Κουράκο σχετικά με τον Αλέξη.

Εκείνος, με τη σειρά του, αποφασίζει να το ερευνήσει. Το σχέδιο της Αρετής επιτυγχάνει και η Χάιδω απορεί με την τόση καλοσύνη. Ο Λυκούργος, μετά από καιρό, επανακτά το κέφι του, αλλά ένας αιφνίδιος πόνος έρχεται να ταράξει την ηρεμία του…

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

Μίκαελ Σουμάχερ: Απολύθηκε η αρχισυντάκτρια που δημοσίευσε τη «συνέντευξη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:27