search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:47
MENU CLOSE

Νίκος Νικολόπουλος: Η προσθήκη της λέξης «Έλληνες» και η διάψευση των περί συμπόρευσης με Κασιδιάρη

27.04.2023 19:32
nikolopoulos_kideia

Πληροφορίες για ενδεχόμενη συμπόρευση του Νίκου Νικολόπουλου με τον Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, διοχετεύονται τις τελευταίες ώρες, οι οποίες ωστόσο η πλευρά του πρώτου έσπευσε να διαψεύσει.

Ανάμεσα στα 50 κόμματα που έχουν καταθέσει αίτηση στον Άρειο Πάγο για συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου βρίσκεται και το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου. Οι παραπάνω πληροφορίες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως το κόμμα του κ. Νικολόπουλου μετονομάστηκε από «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος» σε «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες – Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος».

Έχει προστεθεί, δηλαδή, το συνθετικό «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στην ονομασία του κόμματος του Νίκου Νικολόπουλου, ενώ έχει προστεθεί στο έμβλημα και η ελληνική σημαία, δημιουργώντας συνειρμούς για πιθανή συνεργασία με το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Πάντως, από την πλευρά του, ο κ. Νικολόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί σύμπραξης με τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ για την προσθήκη στο όνομα τονίζει πως παραπέμπει σε άλλα πολιτικά κόμματα που χρησιμοποιούν την εθνικότητα όπως οι «Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες».

Ο ίδιος φέρεται να σημειώνει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ένα βήμα με το οποίο θα προέδιδε τις αρχές του και το παρελθόν του με τη Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα του κ. Νικολόπουλου, όπως λένε πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με τον Κυριάκο Τόμπρα του κινήματος «Υπέρβαση» και τον Κωνσταντίνο Κατσίκη, πρώην μέλους των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη που θα είναι υποψήφιοι 

Εκλογές 2023: Έχει… ρεύμα ο Κικίλιας

«Αλλά αυτοί είστε» – Η απάντηση Τσίπρα στον Κουτσούμπα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06