search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:56
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη που θα είναι υποψήφιοι 

27.04.2023 06:30
androulakis_0504_new

Από στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και άνθρωποι που έτρεξαν δίπλα του στον προεκλογικό αγώνα για τις εσωκομματικές εκλογές πλέον υποψήφιοι. 

Κάποιοι κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις εκλογές 2023, άλλοι πάλι δίνουν την μάχη της… επανεκλογής. 

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Αντιπρόεδρος της Βουλής, χρόνια βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τη μάχη της επανεκλογής. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι από τους καθημερινούς συνομιλητές του Νίκου Ανδρουλάκη, τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές ενώ έχει ιδιαίτερη έφεση στην ανάλυση των δημοσκοπικών ερευνών.

Μιχάλη Κατρίνης: Την βραδιά των εκλογών θα την περάσει στην εκλογική του περιφέρεια, την Ηλεία και το έχει ξεκαθαρίσει. Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά την νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές. Βρέθηκε απέναντι σε Μητσοτάκη – Τσίπρα όντας η φωνή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. 

Μάρα Κουκουδάκη: Θα είναι υποψήφια στην Α’ Πειραιά. Από τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη από την πρώτη στιγμή. Έδωσε μεγάλο αγώνα για τις εσωκομματικές εκλογές ενώ καταφέρνει να συνδυάζει τον προεκλογικό της αγώνα μαζί με την θέση που έχει στο ΠΑΣΟΚ καθώς είναι υπεύθυνη του ανθρώπινου δυναμικού. Πολιτικός επιστήμονας και γέννημα – θρέμμα Πειραιώτισσα. 

Θανάσης Γλαβίνας: Μέχρι πριν τις εκλογές Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με απόφαση Ανδρουλάκη. Εκφράζει τη νέα γενιά υποψηφίων. Δίνει μάχη στην Β’ Θεσσαλονίκης. Έχει σαρώσει όλες τις περιοχές στην εκλογική του περιφέρεια. Γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Γλαβίνα. Νομικός.

Υποψήφιοι αναμένονται να είναι επίσης ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής και ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος. Και οι δύο προορίζονται για το Επικρατείας. Υποψήφιος δε θα είναι ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Η… επίθεση αγάπης από την Πάτσα, στο πλατό του Happy Day (video)

Τα μπουφάν… «Στέλιος Πέτσας» και το τρολάρισμα της Ανθής Βούλγαρη (video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι «βλέπουν» Ευρωβουλή αν επιστρέψει η λίστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:55