search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Επισκέφθηκε εταιρεία και το αφεντικό της «απείλησε» τους εργαζόμενους να … ψηφίσουν ΝΔ (Video)

28.04.2023 20:22
georgiadis asfalistiki etaireia- new

Το… τερμάτισε εργοδότης λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω social media, χθες επισκέφτηκε τη NOS INSURANCE SERVICES. Εκεί τον υποδέχτηκε ο CEO της εταιρείας, Αλέξης Λιάγκας, ζητώντας από τους εργαζόμενους να μην «επαναστατήσουν» αλλιώς θα «υπάρξει πρόβλημα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Ο υπουργός λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ. Η δουλειά μας, η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας, εξαρτάται πάρα πάρα πολύ από μία χώρα κυβερνημένη. Με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά και θυμόσασταν τι γινόταν. Και στα τηλέφωνα, και με τους συνεργάτες μας, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις. Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα και σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους. Πρέπει να το συζητήσουμε».

Ο A. Γεωργιάδης φαίνεται να αντιδρά αμήχανα χαμογελώντας, στα όσα ακούει και λέγοντας ότι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ό,τι θέλει. «Εγώ δεν παρεμβαίνω σε αυτά ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει» ακούγεται να λέει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να ανεβάσει το βίντεο από την επίσκεψή του στην ασφαλιστική εταιρεία στο Tik Tok.

@adonis_georgiadis Χθες είχα τη χαρά να επισκεφθώ τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της NOS INSURANCE SERVICES. #adonisgeorgiadis #παμεαδωνι #tiktokgreece #νεαδημοκρατια ♬ Epic Music(863502) – Draganov89

Διαβάστε επίσης:

Φόρουμ των Δελφών: LIVE η συζήτηση Μητσοτάκη με τον Peter Spiegel

Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεπέρασε τον εαυτό του, το πρόγραμμα του κοστίζει 83 δισ. ευρώ»

Έρευνα στην Ελληνική Λύση από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48