search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:38
MENU CLOSE

Δουδώνης: «Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο ήθους»

29.04.2023 19:05
doudonis_new

Τη συγκίνησή του για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξέφρασε ο Παναγιώτης Δουδώνης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Όπως δήλωσε, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι ψηφοδέλτιο ήθους, ανανέωσης και αξιών και εκτιμά με αισιοδοξία ότι η επόμενη των εκλογών θα είναι μια πραγματικά ηλιόλουστη μέρα.

Ολόκληρη η δήλωσή του Παναγιώτη Δουδώνη:

«Η τιμή που μου έκανε ο Πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης και το κόμμα μας, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, όπως και η συγκίνησή μου.

Το ψηφοδέλτιό μας είναι ένα ψηφοδέλτιο ήθους, ανανέωσης και αξιών. Νιώθουμε την ευθύνη της εκπροσώπησης μιας γενιάς που σπουδάζει, κοπιάζει, δουλεύει είτε εδώ είτε στο εξωτερικό και ήρθε η ώρα να αποκτήσει φωνή και λόγο.

Έπειτα, νιώθουμε τη σημασία που έχει για όλους μας η χώρα αυτή να κυβερνηθεί με κανόνες, με σεβασμό στο Σύνταγμα και όχι με το “έτσι θέλω|, όπως έλεγε κι ο Μακρυγιάννης.

Στις 21 Μαΐου παίρνουμε λοιπόν όλοι μαζί απόφαση Αλλαγής. Γιατί τη μοίρα του τόπου μας δε θα τη δεχτούμε, τη μοίρα του τόπου μας θα τη φτιάξουμε εμείς, με τη δημοκρατική μας συμμετοχή, το όραμα και τον αγώνα. Την 22α Μαΐου θα ξημερώσει μια πραγματικά ηλιόλουστη μέρα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

ΚΚΕ: Καταγγέλλει φασιστική επίθεση σε προεκλογικό του περίπτερο

Βελόπουλος: «Καλώ σε συστράτευση τα κόμματα που αποκλείστηκαν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12