search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:55
MENU CLOSE

Έμιλυ Κολιανδρή: «Περάσαμε πολλές δυσκολίες με τον Χρήστο Λούλη»

29.04.2023 16:40
koliandri_loulis

Για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη, μίλησε μεταξύ άλλων η Έμιλυ Κολιανδρή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η γνωριμία τους δεν έγινε στη σειρά «Τέσσερις», αλλά πολύ νωρίτερα. «Γνωριστήκαμε στη 2η-3η δουλειά μου στο θέατρο, αλλά και του Χρήστου. Μετράμε πάνω από 20 χρόνια μαζί», εξήγησε.

«Την τρίτη φορά που τον συθναντά κάποιος τον ερωτεύεται»

»Είναι άνθρωπος της δεύτερης και τρίτης ανάγνωστης. Με το καλημέρα σας δεν το έχει κι έχει κι αυτό μια γοητεία να μην είναι ο άνθρωπος ανοιχτό βιβλίο. Αλλά πάντα συμβαίνει αυτό, στη δεύτερη και τρίτη φορά που κάποιος τον συναντά τον ερωτεύεται. Είναι πολύ γοητευτικός άνθρωπος», συνέχισε.

«Στη δική μας πρώτη γνωριμία, επειδή ήταν σε επαγγελματικό πεδίο… Γνωριστήκαμε στη δουλειά και σε δύσκολες συνθήκες, δουλεύαμε στον Λευτέρη Βογιατζή τότε και πέρασε η γνωριμία μας από πολλές δυσκολίες μέχρι να συναντηθούμε κανονικά. Είμασταν και πολύ ευάλωτοι, νέοι, σε δύσκολες συνθήκες και με πολλές δυσκολίες έγινε η συνάντηση. Το ήθελε μάλλον πολύ το σύμπαν. Δεν είχαμε και πολύ διάθεση, δεν ένιωθες ότι είσαι στα πολύ ωραία σου να σε ερωτευτούν, να ερωτευτείς ήταν όλα στα κάτω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου κατά Λιάγκα: Άσε μας ρε φίλε τώρα – Μην κοροϊδευόμαστε

Μπιμπίλας κατά Κιμούλη: «Ο Γιώργος έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος»

Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53