search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 37χρονης – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» (Photo)

01.05.2023 19:33
eksafanisi-new

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την εξαφάνιση 37χρονης με τη σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» να επισημαίνει ότι «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

«Στις 27/04/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Νεάπολη Θεσσαλονίκης, η Αηδόνη Σωσάνα, 37 ετών» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 37χρονης στις 30 Απριλίου, προχωρώντας άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αηδόνη Σωσάνα έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπεζ μπουφάν παρκά μπεζ και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει μια μαύρη τσάντα πλάτης, μάρκας Moschino.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Ιωάννινα

Πανελλαδικές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τους μαθητές – Το πρόγραμμα και οι αλλαγές στη βαθμολόγηση

Πρωτομαγιά 2023: Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχει κίνηση, μικρές ουρές στα διόδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:38