search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Cosmote TV: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς «17 κλωστές» σε σκηνοθεσία Τσαφούλια

02.05.2023 17:18
TSAFOULIAS1

Μετά την επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» που καθήλωσε χιλιάδες θεατές, ο Σωτήρης Τσαφούλιας επιστρέφει με μια νέα σειρά, με τον τίτλο «Δεκαεπτά Κλωστές», στην Cosmote TV.

Ο Πάνος Βλάχος είναι σε κομβικό ρόλο στη μίνι σειρά. Όπως εξάλλου είχε γράψει σχετικώς το topontiki.gr προ τριμήνου, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στα Κύθηρα σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου- Κάτιας Κισσονέργη.

Σε επίσης σημαντικούς ρόλους πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Θάνος Τοκάκης, Ντένια Στασινοπούλου, Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Η υπόθεση

Η ιστορία των «17 Κλωστών» βασίζεται σε γεγονότα και διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα.  Συγκεκριμένα η σειρά των 6 επεισοδίων βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και εξιστορεί μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος, άνθρωπος αγαπητός  μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση

Τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Μίνως Μάτσας. 

Διαβάστε επίσης:

«Μία σου και μία μου» η τηλεθέαση του ΣΚ για Alpha και Σκάι

Τηλεθέαση: Επικράτηση του Alpha – Μεγάλα κέρδη για το Star (Πίνακας)

ΕΡΤ: Αγία Παρασκευή – Αββαείο Γουέστμινστερ σε απευθείας σύνδεση για τη στέψη του Καρόλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:31