search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:00
MENU CLOSE

«Μία σου και μία μου» η τηλεθέαση του ΣΚ για Alpha και Σκάι

02.05.2023 15:36
tiletheasi15322_new

Με ατού του την πρωινομεσημεριανή ζώνη ο Alpha διατηρήθηκε σε υψηλά ποσοστά απόδοσης το Σάββατο αν και κατά τι «πεσμένος» συγκριτικά με την ίδια ημέρα της προπερασμένης εβδομάδας.

Τη σημαντικότερη μεταβολή (+3%) κατέγραψε η Nielsen στο Mega από βδομάδα σε βδομάδα κα εν τέλει ήταν δεύτερο σε προτιμήσεις κανάλι.

Ο Σκάι ήταν στο 10,4% χάρη στο ενημερωτικό «Καλημέρα» και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του.
Φλερτάρει με το 4% το Μακεδονία TV και μένει να φανεί πως η επαναπροβολή των επεισοδίων της σειράς «Άγριες μέλισσες» σε καθημερινή βάση από την Πρωτομαγιά στις 19.00 θα διαμορφώσει το μερίδιο του καναλιού.

Το «Survivor all star» έδωσε στον Σκάι την πρόκριση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την Κυριακή καθώς στο prime time της ημέρας ουσιαστικά «έπαιζε» χωρίς αντίπαλο.

Η απόδοση της ΕΡΤ2 ξεπέρασε το 4% χάρη στην απευθείας μετάδοση της Θείας Λειτουργίας το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Φωτεινά μονοπάτια», την μεσημεριανή «Ποπ μαγειρική» και την ελληνική κωμωδία «Για μια χουφτά τουρίστριες».

Το Star συγκριτικά με την προπερασμένη Κυριακή εμφάνισε μείωσε στο μερίδιο του. Το «MasterChef» δεν «τράβηξε» όσο την προηγούμενη φορά, διατηρήθηκε- με ανοδική τάση- στην καλή απήχηση του η σειρά «IQ 160», ενώ μάλλον χαλαρή ήταν η υποδοχή του ριάλιτι γνωριμιών «First dates».

Διαβάστε επίσης:

ACTION24: Πρεμιέρα για τις «Εξελίξεις» και την Ντόρα Κουτροκόη

ΕΡΤ: Αγία Παρασκευή – Αββαείο Γουέστμινστερ σε απευθείας σύνδεση για τη στέψη του Καρόλου

Τηλεθέαση: Επικράτηση του Alpha – Μεγάλα κέρδη για το Star (Πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:58