search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Άννα Γουίντουρ: Η σιδηρά κυρία της Vogue για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση με το ταίρι της (Photos/Video)

02.05.2023 16:13
anna wintour

Η Άννα Γουίντουρ και ο ηθοποιός Μπιλ Νάι έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι κατά τη διάρκεια του Met Gala 2023

Η «πρώτη κυρία» της Vogue και ο σταρ του Love Actually επιβεβαίωσαν το ειδύλλιο τους μετά από μήνες φημών ποζάροντας μαζί για φωτογραφίες στη σκάλα του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στη Νέα Υόρκη την 1η Μαΐου.

Η Γουίντουρ ήταν εξαιρετικά κομψή με ένα φόρεμα από πέρλες κάτω από ένα εντυπωσιακό παλτό με λουλουδάτο μοτίβο με πράσινα και μωβ πέταλα. Η Γουίντουρ χάρισε στους φωτογράφους σπάνια χαμόγελα ενώ κρατούσε το μπράτσο του συντρόφου της. 

Όσο για τον Νάι, ο Βρετανός σταρ έδειχνε γοητευτικός με μπλε ναυτικό κοστούμι και γραβάτα με τα επώνυμα μαύρα γυαλιά του.

Οι δυό τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά το 2021, όταν φέρεται να εθεάθησαν σε ένα ραντεβού μαζί.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Γουίντουρ παρακολούθησε μια ιδιωτική προβολή της ταινίας Living στο The Crosby Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου οι δυό τους φωτογραφήθηκαν να συναναστρέφονται με φίλους, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες για μυστική σχέση.

Η Γουίντουρ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Σέλμπι Μπράιαν πριν χωρίσουν το 2020, ενώ ο Νάι και η επί χρόνια σύντροφός τους Νταϊάνα Κουίκ χώρισαν το 2008.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήθελε να βλέπει κανέναν φίλο του»

Παπακαλιάτης για Μaestro: «Στο δεύτερο κύκλο θα μπει πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα» (photos)

Μέγκαν Μαρκλ: Σπαρακτική έκκληση του πατέρα της – «Θέλω να δω τα εγγόνια μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:28