search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:22
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για απόφαση Αρείου Πάγου: Αν είχαμε καταθέσει ενιαίο υπόμνημα όλα τα κόμματα, ίσως να «κοβόταν» και το ΕΑΝ

02.05.2023 20:34
pasok_grafeia_new

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει εκτός εκλογών το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και να δώσει το «πράσινο φως» για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία στο κόμμα ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

«Σεβόμαστε την απόφαση της Δικαιοσύνης. Οφείλουμε, ωστόσο, να παρατηρήσουμε ότι αν είχε ακολουθηθεί η πρότασή μας για ενιαίο υπόμνημα των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου που θα κάλυπτε τόσο το κόμμα “Έλληνες” όσο και το κόμμα “ΕΑΝ”, όπως ζητήσαμε στο δικό μας υπόμνημα προς τον Άρειο Πάγο, ίσως η νομική μας θέση για ενδείξεις σε σχέση με την απαγόρευση συμμετοχής του κόμματος “ΕΑΝ” να ήταν πολύ πιο ισχυρή».

 Και καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και σε αυτή την προσπάθεια υπεράσπισης της δημοκρατίας και των θεσμών ήταν μόνο: η μεν ΝΔ στο δικό της πολυσέλιδο υπόμνημα δε ζήτησε τη μη κάθοδο του κομματος “ΕΑΝ”, ο δε ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε στον Άρειο Πάγο καν υπόμνημα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: «Κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Κασιδιάρη, «πέρασε» του Κανελλόπουλου

Καταγγελία Νικολόπουλου για διάρρηξη στο γραφείο του αντιπροέδρου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα φέρουμε επανάσταση στην αναμόρφωση του ΕΣΥ την επόμενη 4ετία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50