search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:11
MENU CLOSE

Ποιοι είναι οι χάκερς που «χτύπησαν» τον «Γέροντα» Νικολόπουλο και το κόλπο του Κασιδιάρη για τις «δεύτερες» εκλογές

02.05.2023 08:34
nikos_nikolopoulos_new

Τρεις εβδομάδες έμειναν για τις εκλογές και πολιτικοί αρχηγοί και υποψήφιοι βουλευτές προσπαθούν να βάλουν «φωτιά στα τόπια» αλλά μάταια.

Και το λέω αυτό, βλέποντας τις ομιλίες στις περιοδείες όλων, που δεν τις λες και πολυπληθείς. Άντε ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας να μαζέψουν λίγο κόσμο και αυτούς με το ζόρι. Είδα και σε ένα κυκλαδονήσι μια συμπαθέστατη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ να είναι στη πλατεία και όσοι την άκουγαν γέμιζαν δεν γέμιζαν ταξί! (παλιό… αγοραίο σίγουρα όχι).

Το ενδιαφέρον σήμερα συγκεντρώνεται στην απόφαση που θα πάρει το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου για την συμμετοχή ή όχι του κόμματος του Χρυσαυγίτη Κασιδιάρη.

Ο φυλακισμένος χρυσαυγίτης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος «Έλληνες», κάτι που αντίκειται στην πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Εν τω μεταξύ δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος κατήγγειλε ότι… χάκερς εμπόδισαν να καταθέσει τις υποψηφιότητες στη πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών. Ο Νικολόπουλος –ω γέροντα μου η ευχή– έδωσε ραντεβού στα μαρμαρένια αλώνια των εκλογών της 2ας Ιουλίου. Τότε που θα έχουν σφίξει περισσότερο οι ζέστες, έχουμε να ακούσουμε ακόμα… χειρότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο νέο μόρφωμα Νικολόπουλου, ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης προσανατολίζεται να κάνει δήλωση στήριξης και στη συνέχεια να «πάει» στο κόμμα τους δικούς του υποψηφίους από όλοι την Ελλάδα, οι οποίοι υπολογίζονται σε πάνω από 200.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες Νικολόπουλος και Κασιδιάρης έχουν συμφωνήσει το 70% των ψηφοδελτίων να είναι άνθρωποι του Ηλία Κασιδιάρη και το 30% του Νίκου Νικολόπουλου.
Εκτός κι αν πιάσουν πάλι δουλειά οι χάκερς!

Διαβάστε επίσης:

Τα «κόλπα» των δημοσκοπήσεων και τι μπορεί να φέρει τα πάνω- κάτω

Ο Βαρουφάκης σκάβει χαντάκι και οι Συριζαίοι στήνουν γέφυρες

Η καταγγελία Νο2 για ευρωβουλευτή και το κόψιμο του κόμματος «μαϊμού» από τον Άρειο Πάγο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:10