search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:39
MENU CLOSE

Τσίπρας και Βαρουφάκης διαψεύδουν ότι συναντήθηκαν

02.05.2023 14:49
tsipras-varoufakis

Διαψεύδουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης τα περί πρόσφατης συνάντησής τους στο εξοχικό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Σούνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας διέψευσε την πληροφορία ότι «συναντήθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη» λέγοντας μάλιστα ότι πρόκειται για «τακτικές Τραμπ» και πρόσθεσε σκωπτικά ότι «δεν μπορώ να εξηγήσω τον ξαφνικό έρωτα Μητσοτάκη-Βαρουφάκη». Ξεκαθάρισε ότι «Δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά».

Από την πλευρά του, και ο επικεφαλής του ”ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη” διαψεύδει τα δημοσιεύματα για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (”δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του κ. Τσίπρα», υποστηρίζει, σε δήλωσή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει τη δεξιά πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;», διερωτάται επίσης.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Αμφίρροπη η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου, ανοιχτό το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο ΟΡΕΝ: «Ο Τσίπρας θέλει να το “παίζει δίπορτο”» (videos)

«Αμνησία» Στύλιου για το «θέλετε Κασιδιάρη» – Το βίντεο και η διάψευση στον αέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46