search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:36
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης Πισπιρίγκου (video)

05.05.2023 14:55
kougias_0505_1200-700_new

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, λιποθύμησε σήμερα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το λιποθυμικό επεισόδιο οφειλόταν σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε δηλώσεις του πριν τη σημερινή συνεδρίαση.

«Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί το είχα αποκρύψει στην αρχή από όλους, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση, απ’ ότι μου είπαν και οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία», είπε αρχικά.

«Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που απ’ ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου, γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Απ’ ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κ. Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση, δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική. Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά. Πριν αρχίσει η δίκη της κ. Πισπιρίγκου, έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της. Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ, ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες, γι’ αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε, παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός – Ξέσπασε η μητέρα του: «Μόνο το δικό μου παιδί δεν θα πάρει το πτυχίο του» (Video)

Ερασμία Μάνου: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού – Οι πρώτες δηλώσεις (Video)

Θεσσαλονίκη: Μητέρα άφησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και… πήγε για ψώνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:34