search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:06
MENU CLOSE

Εκλογές: Νικήτα Κακλαμάνη «στηρίζει» ο Προκόπης Παυλόπουλος! (Photo)

05.05.2023 06:30
kaklamanis

Στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη βρέθηκε ο Πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος. 

Οι δύο «Καραμανλικοί» πολιτικοί διατηρούν σχέση και φιλία χρόνων κάτι το οποίο είναι γνωστό σε όλους στην Νέα Δημοκρατία. Ο Πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων σε μία ομιλία που θα ζήλευε ο κάθε υποψήφιος καθώς το Caravel ήταν ασφυκτικά γεμάτο. 

Η στενή φιλία των δύο ανδρών
Στην πρώτη σειρά ο Προκόπης Παυλόπουλος

«Κάθε ψήφος είναι μια επένδυση στη Δημοκρατία μας. Για αυτό και δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μην τη σπαταλήσουμε σε εκείνες και εκείνους που δεν μπορούν να κουβαλήσουν την ευθύνη που αυτή έχει. Σας καλώ όλους την Κυριακή 21 Μαΐου στη μεγάλη μάχη. Σε μια μάχη δημοκρατίας. Μια μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Σας ζητώ να είμαστε όλες και όλοι εκεί. Να ψηφίσουμε υπερήφανα Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό. Και προσωπικά, στέκομαι και πάλι μπροστά σας και ζητώ με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας. Ζητώ μία ψήφο καρδιάς. Έναν σταυρό ευθύνης», ήταν το κεντρικό μήνυμα του Νικήτα Κακλαμάνη

Μεταξύ άλλων, στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η ηθοποιός Μάρω Κοντού και η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη. Την ομιλία άνοιξε η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Αθήνας στη Λιβύη για τις θαλάσσιες ζώνες με επιστολή στον ΟΗΕ: Η Τρίπολη παραβιάζει την ελληνική ΑΟΖ

Τσαπανίδου: Οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο

Μητσοτάκης από το Ληξούρι: Θα μας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα των εκλογών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:06