search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:07
MENU CLOSE

Σοκ στη Μεταμόρφωση: 57χρονος φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο

08.05.2023 15:16
kolimvitirio 765- new

Ελεύθερος αφέθηκε ο 57χρονος που φωτογράφιζε ανήλικες στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, στην Αττική, και ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο επ’ αυτοφώρω.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αστυνομία δέχτηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, άντρας έγινε αντιληπτός να φωτογραφίζει ανήλικα μέσα σε κολυμβητήριο. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που εντόπισαν τον 57χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Πάνω του είχε φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, κατείχε τρεις φωτογραφικές μηχανές, δύο βιντεοκάμερες και ένα χάρτινο κάλυμμα για τις φωτογραφικές μηχανές.

Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 19.15 το απόγευμα του Σαββάτου βιντεοσκόπησε και φωτογράφισε τα οπίσθια ανήλικων κοριτσιών που φορούσαν μαγιό.

Σε κατ’ οίκον έρευνα στου Ζωγράφου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολογιστές και βιντεοκάμερες, όπως και 17 κάρτες μνήμης. Τα ψηφιακά πειστήρια εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει ξανά το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Πήγε στο αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για τις 16 Μαΐου, ενώ αφέθηκε ελεύθερος έως την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Για εμπρησμό κατηγορούνται οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν μετά την καταδίωξη

ΓΣΕΕ: Μήνυση κατά του CEO που απειλούσε υπαλλήλους να ψηφίσουν ΝΔ (Video)

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Ποιες περιοχές επηρεάζονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:06