search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Survivor All Star: Ανατροπή στους αγώνες – Τι αλλάζει λόγω εκλογών και Eurovision (Video)

08.05.2023 09:02
lianos-survivor-new (3)

Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αιφνιδίασε τους παίκτες τόσο της Κόκκινης όσο και της Μπλε ομάδας στο Survivor All Star της Κυριακής.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ενημέρωσε, συγκεκριμένα, για κάποιες αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο παιχνίδι λόγω τόσο του διαγωνισμού της Eurovision όσο και του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2023.

«Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας.  Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει» είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει. Επίσης, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κόκκινη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο και τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Έχετε μείνει τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, επομένως όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά»

Αξίζει να σημειωθεί πως το Survivor All Star την τρέχουσα εβδομάδα θα σταματήσει την προβολή των επεισοδίων την Τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι ούτε την Τετάρτη που θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2023, αλλά ούτε και την Πέμπτη που διαγωνίζεται η Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό της Eurvision 2023 θα δούμε νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος αποκαλύπτει την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο για την τηλεθέαση του Σαββάτου – «Φάγαμε ξύλο»

Τηλεθέαση: Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε την πρωτιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48