search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:58
MENU CLOSE

Eurovision 2023: Λιάγκας για το τραγούδι της Ελλάδας – «Θα πάει άπατο» (Video)

09.05.2023 12:14
liagkas-new (2)

Tη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision θέλησε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

Βλέποντας την τελευταία πρόβα του Victor Vernicos, ο παρουσιαστής ξέσπασε για την επιλογή της ΕΡΤ να στείλει κάτι ποιοτικό σε έναν κατ’ εξοχήν εμπορικό μουσικό διαγωνισμό, ενώ υποστήριξε ότι εκτός από το εκάστοτε τραγούδι, μεγάλη σημασία έχουν και οι καλλιτέχνες που μας εκπροσωπούν οι οποίοι θα πρέπει να είναι δημοφιλείς και εμπορικά πρόσωπα.

«Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision».

Διαβάστε επίσης:

Αιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της – «Οφείλω σε εκείνη να είμαι αξιοπρεπής» (Video)

Χάρι: Ο άγνωστος καβγάς που είχε με τον ghost writer του «Spare»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ζωή στην Αμερική και οι ρόλοι που διεκδίκησε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:57